Er zijn verschillende manieren waarop u kunt betalen voor uw sneakersnlhut.com-bestellingen:

Creditcard (VISA, MasterCard)
Het is heel gemakkelijk en veilig om online met ons te betalen. Girlonamission.nl bewaart of beoordeelt uw creditcardgegevens niet. Alle informatie wordt gecodeerd en zonder risico overgedragen met behulp van een Secure Sockets Layer (SSL) -protocol. Als zich problemen voordoen met betrekking tot uw creditcardtransactie, neemt u dan contact op met uw creditcardmaatschappij voor assistentie.

Betalingen met een creditcard kunnen mislukken vanwege bankautorisatie- en fraudepreventiesystemen. Als u problemen ondervindt met het uitvoeren van een betaling via creditcard, kunt u het opnieuw proberen of contact opnemen met de bank die uw kaart heeft uitgegeven.

Volledige betaling dient binnen 7 dagen na het plaatsen van uw bestelling te geschieden, anders is de bestelling ongeldig of geannuleerd door het systeem.

Zorg ervoor dat u alle gedetailleerde informatie zoals contactpersoon, adres, postcode en telefoonnummer hebt ingevuld bij het invullen van de gegevens van uw koper.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring beleeft.