1. Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?
Girlonamission.nl gelooft in het bieden van een veilige en beveiligde winkelervaring voor alle klanten met strikte en effectieve beveiligingsmaatregelen op onze site. Het is ons beleid om privégegevens, zoals uw naam, creditcardnummer of adres, niet aan derden te verkopen of anderszins te ruilen. We gebruiken VeriSign SSL om uw creditcardgegevens te verwerken.

2. Verzend je naar een ander land?
Ja, we bieden internationale bezorging.

3. Moet ik omzetbelasting betalen als ik buiten Nederland bestelt?
Nee, er is geen omzetbelasting op onze site.

4. Kan ik een pakket naar een ander adres verzenden?
Ja, dat kan. Uw verzendadres kan verschillen van uw factuuradres. Maar uw factuuradres moet overeenkomen met uw opgegeven creditcard.
Stuur ons een e-mail naar het nieuwe adres in zo'n stijl:
naam, nee van het huis
straat .city-naam
postcode en land en telefoonnummer

5. Kan een vrouw bestellen op maat van de mannen en omgekeerd?
Zeker! Houd er rekening mee dat de maat van de heren iets langer en breder is dan die van dames, dus een herenmaat 40 zal passen en groter aanvoelen dan de damesmaat 40.

6. Kun je aangepaste paar schoenen maken?
Helaas kunnen we geen aangepaste schoenen / kleuren / maten etc. maken

7. Waarom ontvang ik geen e-mails van u?
Controleer of onze e-mail niet in uw spam is terechtgekomen. Als dat niet het geval is, hebt u mogelijk het verkeerde e-mailadres opgegeven op het moment van aankoop. Neem contact op met de klantenondersteuning om uw klantinformatie te verstrekken en help hen om erachter te komen wat er mis zou kunnen zijn.

8. Kan ik mijn bestelling wijzigen nadat mijn creditcard in rekening is gebracht?
Let op: nadat een bestelling is gemaakt en verwerkt, is het moeilijk om de bewerking en verwijdering uit te voeren. Als u de bestelling wilt wijzigen, klikt u op de contactknop. We zullen ons best doen om aan uw situatie te voldoen. Maar zodra de bestelling is verzonden, kan de bestelling niet worden gewijzigd of geannuleerd.

9. Kan ik mijn bestelling annuleren?
Annuleringen moeten worden aangevraagd voordat het artikel is verzonden. Wij verwerken uw bestelling meestal binnen 24 uur en verzenden het artikel binnen 24-48 uur. Nadat het artikel is verzonden, kan de bestelling niet worden geannuleerd.

10. Hoe weet ik dat mijn bestelling is geplaatst?
Zodra uw bestelling is geplaatst, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging.

11. Krijg ik mijn trackingnummer per e-mail nadat mijn bestelling is verzonden?
Ja, u ontvangt een e-mail met uw trackingnummer zodra de bestelling is goedgekeurd voor verzending, een trackingnummer wordt toegewezen en wordt overgedragen aan het magazijn voor verzending. Let op: hoewel uw bestelling is gemarkeerd als verzonden en u deze e-mailbevestiging ontvangt, is het maximaal 12-24 uur toegestaan ​​om trackinginformatie beschikbaar te hebben.

12. Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren?
Volg de link op het bevestigingsnummer van uw orderbevestigingspagina of log in op uw account om de meest recente bestelstatus te zien, of neem eenvoudig contact op met onze klantenservice.

13. Mijn pakket is beschadigd toen ik het ontving, wat moet ik doen?
Als uw bestelling beschadigd aankomt of als u een fout ontdekt bij de bestelling, moet u contact met ons opnemen voordat u het pakket retourneert. Retournering is mogelijk niet tot overeenstemming met sneakersnlhut.com is bereikt.

14. Ik heb het verkeerde item ontvangen
Stuur een e-mail naar onze klantenservice en stuur ons de foto's om het probleem te laten zien. Als het juiste artikel op voorraad is, zullen wij het onmiddellijk naar u verzenden. Je betaalt voor de retourzending. U ontvangt echter onmiddellijk de retourzending terug zodra onze artikelen zijn geretourneerd.

15. Hoe kan ik een product terugsturen dat op de site is gekocht?
We ontwerpen onze producten om kwaliteit en prestaties te leveren aan het actieve leven van onze klanten. We voelen ons op dezelfde manier over klantenservice. Als u een item moet retourneren of ruilen, laten we het dan gebeuren.
Het retourbeleid voor producten die worden aangeschaft, varieert afhankelijk van de voorwaarden van de campagnes waarin ze zijn gekocht. Bijzondere omstandigheden kunnen een partnerschap met zakelijke partners vereisen. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

16. Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terugbetaald?
De terugbetaling vindt meestal plaats binnen twee weken na ontvangst van uw retour en wordt automatisch uitgevoerd, afhankelijk van hoe u de oorsprongsopdracht hebt betaald. In uitzonderlijke omstandigheden kan het langer duren met de terugbetaling, maar niet langer dan 30 dagen.
Het geld wordt bijgeschreven op de kaart die werd gebruikt bij het bestellen. Wanneer u op uw bankafschrift zoekt of uw geld is bijgeschreven op uw bankrekening of niet, moet u teruggaan en al kijken vanaf de datum waarop de bestelling werd geplaatst, omdat het vaak lijkt dat het geld wordt teruggegeven in verband met de bestelling datum.

 
* Als u nog vragen heeft over onze producten of de authenticiteit van de site, stuur ons dan een e-mail!