Over ons

Wie we zijn
Girlonamission.nl is een toonaangevende internethandelaar die zich inzet voor ongeëvenaarde klantenservice, exclusief schoeisel en een superieure ervaring. We zijn gepassioneerd door sneakers en streven er voortdurend naar de beste selectie overal beschikbaar te hebben - inclusief sportschoenen, limited editions, retro classics en lifestyle-modellen.

Met 100% authentieke producten (waaronder Nike, Adidas, Converse, Vans, Asics, New Balance) en een geavanceerd klantenservicesysteem, heeft sneakersnlhut.com een van de beste reputaties onder online sneaker-retailers. We streven er altijd naar om uw online winkelervaring zo goed mogelijk te maken. Bekijk enkele van onze klantbeoordelingen en bedankt voor het kiezen van sneakersnlhut.com.

Onze missie
Het maakt allemaal deel uit van onze missie om u geld te besparen door u de beste deals voor schoenen voor u en uw hele gezin aan te bieden.

100% authentieke goederen
Shop Met Vertrouwen. We verkopen alleen 100% authentieke sneakers. Geen vervalsingen, varianten of b-kwaliteiten. De items die u koopt, bevatten altijd de originele doos en accessoires.

Geavanceerd online bestelsysteem
Bestellen via sneakersnlhut.com is heel gemakkelijk, veilig en betrouwbaar. U ontvangt een bevestigingsemail nadat u uw bestelling hebt geplaatst en een verzendbevestigingse-mail met trackingnummer nadat we uw bestelling hebben verzonden. U kunt ook de status van uw bestelling volgen met ons Online Order Tracking System.

GEEN VERZENDKOSTEN
Yourdailydiscounts.net biedt GRATIS VERZENDING voor alle artikelen. Al onze pakketten zijn goed verpakt in een verzenddoos en verzekerd.

Gouden medaille Klantenservice
Meer vragen? Stuur op elk moment een e-mail naar onze klantenservice-vertegenwoordigers. Uw e-mail wordt meestal binnen 12 uur beantwoord.

Girlonamission.nl heeft een specifiek internationaal winkelwagentje ontworpen en biedt online internationale bestelservice aan. De meeste internationale bestellingen worden binnen 7 dagen ontvangen.